Osimhen tayfası: "Abi adamın piyasa değeri ligin yarısı ediyor, sahada yürüse yetiyor" diye savunmaya geçer. Ama bir yandan da "Niye Onuachu kadar atmıyor?" sorusuyla köşeye sıkışırlar, tadı orada çıkar.
Talisca meselesi: Bak burası çok karışır :D Adam forvet değil ama forvetten çok atıyor. Fenerbahçeliler "Sistem falan hikaye, Talisca varsa maç biter" derken, diğerleri "Defansa yardım etmiyor, takımı bozuyor" diye saldırır. En büyük kavga buradan kopar.
Onuachu gerçeği: Adamda 22 gol var boru değil. Trabzonsporlular "İstatistiğe bakın, gerisi masal" diye masaya vurur. Kimse bu herife "kötü" diyemez ama "Sadece boyuyla atıyor, estetik sıfır" dersen Karadeniz uşaklarını fena delirtirsin :D
Hyeon-gyu Oh: Beşiktaş’ın bu hamlesi tam bir kapalı kutu ama çocuk rüzgar gibi esti. "Immobile’den sonra ilaç gibi geldi" diyenlerle "Bir iki maç attı hemen ilah yaptınız" diyenler birbirini yer.
Shomurodov: Bu da anketin "Ben futboldan anlıyorum" diyen tayfası için. Kimse oy vermez ama herkes "Aslında en iyisi bu" diye bilgelik taslar.
Evet anket sonuçlarını görelim arkadaşlar :))